Entreprenør & nedrivning

Effektiv rengøring i Hillerød og hele Nordsjælland

Et førstehåndsindtryk er ekstremt vigtigt. Du har kun en chance for at give et godt førstehåndsindtryk, så du bør gøre alt i verden for, at det bliver godt.

Hos HP Entreprise ved vi, hvad renhed og god oprydning betyder for det indtryk. Derfor har vi stor fokus på rengøring af både erhvervslokaler og private hjem og områder. Vi tilbyder vores kvalificerede hjælp i Hillerød, Farum og Helsingør. Har du base nær disse byer, kommer vi gerne og sørger for en god og grundig rengøring.

Erfaring med alle typer af rengøring

Vi har hos HP Entreprise udført alle typer opgaver inden for rengøring. Derfor er vi altid velforberedte på de udfordringer, du har på rengøringsfronten. Vi tilbyder rengøring til både privatpersoner og erhvervskunder, og vi klarer blandt andet:

  • Hovedrengøring
  • Trappevask
  • Mange typer af udvendig rengøring
  • Mange typer af indvendig rengøring

Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at gøre dine lokaler rene. Længere nede kan du læse om, hvad vi kan tilbyde dig inden for privatrengøring og erhvervsrengøring.

Spørgsmål?

Ring på
26 42 62 87
og hør nærmere om
mulighederne.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi gør arbejdet ordentligt første gang

Vi har flere års erfaring inden for rengøring, og vores medarbejdere har alle sans for detaljer. For dig betyder det, at du får en grundig og professionel rengøring, som du og din familie, venner eller medarbejdere kan være tilfredse med. Vi tilbyder gerne rådgivning, hvor du kan få gavn af de mange erfaringer, vi har gjort os i årenes løb.

Rengøring med de rigtige midler

For at få mest muligt ud af din rengøring bør du bruge de rigtige rengøringsmidler. På denne måde er du sikker på, at støv, snavs, skidt og bakterier bliver fjernet helt.

Vores medarbejdere har alle gennemgået interne træningskurser for at få kendskab til de mange rengøringsmidler, vi anvender. Du er derfor i trygge hænder, når du overlader din rengøring til os.

Vi følger løbende med i udviklingen af nye rengøringsartikler, som vi prøver af og undersøger. På den måde er vi på forkant med udviklingen af rengøringsprodukter, som kan være med til at give dig et mere effektivt resultat.

Har du en speciel opgave?

Hvis dine lokaleforhold, kalender eller andre faktorer betyder, at du har bestemte krav til din rengøring, kan vi tage en snak og sammen finde den bedste løsning for dig.

Vores medarbejdere er professionelle og kan også bidrage med forslag til, hvad den bedste løsning for dig kan være.

Din entreprenør & nedrivning-specialist i hele Nordsjælland