Entreprenør & nedrivning

Nedrivning Nordsjælland

At nedrive er ikke bare at buldre en bygning ned. Hos HP Entreprise har vi en systematisk tilgang til nedbrydning af en bygning. Det har vi fordi, vi tager hensyn til bygningens nærområde.

Før vi begynder med nedbrydning af en bygning, skal bygningen saneres for miljøfarlige stoffer. Derefter foretager vi en nedbrydning af de indre dele af bygningen såsom gulve og lofter.

Efter dette er blevet gjort, går vi i gang med nedrivning af bygningen. Ved at nedrive bygningen på denne måde sikrer vi, at de indre dele af bygningen ikke bliver til løse dele, som flyver ud og rammer nærliggende områder, mens vores nedbrydning finder sted.

Miljøvenlig nedrivning

Vi er klar over, at en nedrivning ikke kun påvirker den bygning, der rives ned, mens også miljøet omkring bygningen. Vi udarbejder derfor altid en plan for, hvordan vi kan mindske påvirkningen af nærområdet mest muligt. På den måde skåner vi miljøet ved at mindske udviklingen af støv og andre partikler, der er skadelige for miljøet.

En langsigtet tilgang til nedrivning

Ved at skåne miljøet mest muligt gør vi samtidig området bedre for de nye bygninger, som skal opføres efter den nedbrydning, vi udfører. Dette sikrer dig, at værdien af områdets beliggenhed ikke falder på grund af et dårligt og forurenet miljø.

Dermed forsøger vi at tænke på, hvordan vi via vores nedrivning af en bygning kan hjælpe dig med at få opført nye bygninger, som har en høj værdi på markedet.

 

Spørgsmål?

Ring på
26 42 62 87
og hør nærmere om
mulighederne.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din entreprenør & nedrivning-specialist i hele Nordsjælland