Entreprenør & nedrivning

Erhvervsrengøring ved Hillerød i Nordsjælland

Er du erhvervsdrivende med store lokaler, kan det virke uoverskueligt at skulle gøre dem rent dagligt. Det er vigtigt for din virksomhed, at lokalerne er rene, fordi rengøringen af dine lokaler kan være med til at gøre, at en potentiel kunde bliver til en stamkunde. Det kan ligeledes være forskellen på et stort salg eller ej, fordi din virksomhed ofte bliver bedømt som helhed.

Det er her, HP Entreprise kommer ind i billedet. Vi tilbyder erhvervsrengøring til virksomheder, som har brug for det. Vores medarbejdere har stor erfaring med erhvervsrengøring inden for blandt andet følgende områder:

  • Kontorrengøring
  • Klinikrengøring
  • Køkkenrengøring
  • Måtte- og linnedservice
  • Vinduespolering

Vi tilbyder dog også erhvervsrengøring inden for andre områder. Vores medarbejdere har et bredt kendskab til rengøring af forskellige lokaletyper, og vi kan derfor hjælpe dig med at få rengjort dine lokaler uanset, hvilken type lokale du har.

 

Få en serviceaftale

Som virksomhed er det vigtigt jævnligt at få gjort rent. Hos HP Entreprise tilbyder vi serviceaftaler til foreninger og boligselskaber, hvor vi kommer ud og gør rent, når du har brug for det.

Vores kunders lokaler har forskellige størrelser, og vores erhvervsrengøring er derfor tilpasset hver enkelt erhvervskundes lokaler. Jeres åbnings- og kontortider varierer også, og derfor aftaler vi selvfølgelig med jer, hvornår rengøringen skal finde sted, så vi ikke forstyrrer jer, mens I arbejder.

Nogle virksomheder har brug for daglig rengøring, mens andre nøjes med en rengøring en gang om ugen. Du kan selv vurdere, hvad der er bedst for din virksomhed. Vi kommer også gerne ud og ser på jeres faciliteter, hvorefter vi kan give en professionel vurdering af, hvor ofte vi vil anbefale, at der bliver gjort rent.

Spørgsmål?

Ring på
26 42 62 87
og hør nærmere om
mulighederne.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din entreprenør & nedrivning-specialist i hele Nordsjælland