Entreprenør & nedrivning

Ejendomsservice i Hillerød – Nordsjælland

Har du svært ved at finde tid eller overskud til at få vedligeholdt din ejendom? Er din ejendom så stor, at den kræver et mandskab at vedligeholde?

Hos HP Entreprise tilbyder vi ejendomsservice af din ejendom. Du kan nyde godt af vores service, hvis din ejendom ligger nær Hillerød, Farum eller Helsingør.

Ejendomsservice er dit ansvar

Som ejer og/eller ansvarlig for en ejendom er det dit ansvar at sørge for, at ejendommen bliver vedligeholdt. Ejendomsservice er regelmæssig vedligeholdelse af ejendommens fællesarealer og de centrale driftsområder, hvilket kan være tidskrævende.

Du har sikkert andre aktiviteter, du prioriterer højere, og det bør du også have. Hos HP Entreprise prioriterer vi ejendomsservice højt, fordi vi finder glæde i at hjælpe vores kunder med at vedligeholde deres ejendomme.

Erfaring med alle former for ejendomsservice

Vi har meget erfaring med ejendomsservice, og med vores medarbejderes brede kendskab inden for området kan vi blandt andet tilbyde dig vedligeholdelse af:

  • Gange og trapper
  • Have og fællesarealer
  • Asfalt og fortov
  • Saltning og snerydning
  • Andet i forhold til ejendomsservice

Spørgsmål?

Ring på
26 42 62 87
og hør nærmere om
mulighederne.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Erfaring og kvalitet

Hos HP Entreprise har vi mange års erfaring indenfor ejendomsservice. Vi kan hjælpe dig med stort set alle slags opgaver og vi leverer altid et kvalitetssikret resultat. Vi lever af glade kunder og er kun tilfredse, når du er tilfreds.

Arbejde på dine betingelser

Hos HP Entreprise sætter vi kunden først. Vi lytter til vores dine behov, og sammen finder vi en løsning, som er tilfredsstillende for alle parter. Vores mange år i branchen betyder, at vi er godt klædt på til enhver opgave og kender til alle de opgaver, der er nødvendige, før din ejendom kan betragtes som værende godt vedligeholdt.

Nogle kunder har svært ved at vurdere, hvor ofte deres ejendom skal vedligeholdes. Vi ved, det ikke altid er lige nemt at vide, så det hjælper vi dig gerne med at bedømme.

Hvis du ønsker det, kan vi komme ud og tage et kig på dine faciliteter. Ud fra vores observationer giver vi dig vores professionelle vurdering af, hvor ofte vi vil anbefale, at din ejendom bliver vedligeholdt.

Få en serviceaftale

Vi tilbyder også vores ejendomsservice i form af serviceaftaler. Det gør det nemmere for dig som kunde, fordi du ikke skal holde styr på, hvornår samt hvor ofte din ejendom skal vedligeholdes. Det sørger vi for, når vi kommer ud og kigger på ejendommen.

Med en serviceaftale hos HP Entreprise er du sikker på, at din ejendom bliver vedligeholdt, som den skal. Vi går meget op i, at vores ejendomsservice lever op til dine krav, og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Vores serviceaftaler på ejendomsservice tilpasses dig og dine behov. Er der bestemte tidspunkter, der er ulejlige for dig, eller er der tidspunkter, hvor det er ideelt, at vi kommer, så siger du bare til.

Din entreprenør & nedrivning-specialist i hele Nordsjælland