Entreprenør & nedrivning

Brolægning og belægning i Hillerød nær Nordsjælland og København

Her på HP Entreprise har vi et bredt kendskab inden for brolægning. Af den grund kan vi derfor hjælpe dig med at få brolagt opgaver såsom:

  • Flisebelægning
  • Granitbrolægning
  • Naturstensbelægning
  • Chaussébrolægning
  • Knoldebrolægning

Vores store erfaring med brolægning gør, at vi ikke er bange for at tilbyde brolægning i alle størrelsesordner. Uanset om du har et lille eller stort projekt, der skal brolægges, kan du få god og kvalificeret hjælp hos HP Entreprise – vi hjælper dig med at få dit projekt fuldført.

Fokus på underlaget

Når vi udfører brolægning, har vi først og fremmest fokus på underlaget. For at din belægning kan holde i mange år, er det vigtigt, at dit underlag ikke har nogle fejl. Hvis der er huller og/eller ujævnheder i dit underlag, kan det medføre en ujævn brolægning, som ikke giver dig det ønskede resultat.

Derfor starter vi altid med at tage et kig på dit underlag for at kunne vurdere projektets egentlige omfang. For at give din brolægning de bedst mulige betingelser skal dit underlag være jævnt. Når underlaget er jævnt, holder din brolægning i længere tid og ser pænere ud, hvilket er det resultat, vi ønsker at give dig.

Brolægning er fysisk krævende

At udføre brolægning kan være et hårdt fysisk arbejde, der kan overbelaste ens krop. Vi har derfor instrueret vores medarbejdere i, hvordan de kan undgå problemer med ryg og knæ, som er de to kropsdele, der er mest udsat.

Derudover har vi sørget for redskaber såsom trillebøre, så vores brolæggere så vidt muligt undgår at løfte tunge elementer.

Spørgsmål?

Ring på
26 42 62 87
og hør nærmere om
mulighederne.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din entreprenør & nedrivning-specialist i hele Nordsjælland